x

Robbie Williams udgiver nyt swing-album

Robbie Williams udgiver nyt swing-album

Senere i år udgiver Robbie Williams nyt album, der bliver sangerens andet inden for swing-genren. Det første var "Swing When You're Winning" fra 2001, som nu 12 år senere får en opfølger. Med en nyligt udsendt teaser har Robbie William hentydet, at albumtitlen til den kommende udgivelse kunne være "Robbie Swings Both Ways", hvilket passer godt til hans altid kække gemyt.

På det nye album er der lagt op til flere gæsteoptrædener. Blandt andre har Michael Bublé bekræftet, at han har indspillet en duet med Williams, som skulle være at finde på den kommende udgivelse. Herudover har der også floreret rygter om en duet med Olly Murs, der varmede op for Williams på hans Europa-turné. Ifølge Digital Spy kommer albummet til at indeholde en blanding af nye sange og covernumre, og albummet bliver indspillet i samarbejde med Guy Chambers, som Williams også arbejdede tæt sammen med på sine første fem soloalbum.

Siden sangeren gik fra Take That, har han haft en særdeles produktiv og succesfuld solokarriere, hvor han har udgivet hele ni studiealbum. Det seneste var sidste efterårs "Take The Crown", som han i år har turneret verden rundt med. Tilbage i juli gav Robbie Williams i denne forbindelse koncert i Parken i København, hvor han underholdt publikum med det helt store sceneshow. Koncerten fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Torben Holleufer, der kaldte Williams en "Entertainer af Guds Nåde".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA