x

The Killers antyder titel på ny single med morsekode

The Killers antyder titel på ny single med morsekode

I går kunne fans af The Killers se et mærkværdigt billede på bandets officielle Facebook-side. Billedet portrætterer en morsekode, der danner ordene "The Killers shoot at the night". Sætningen hentyder muligvis til titlen på en ny single fra bandet. Den kommende single "Shoot At The Night" skulle ifølge rygter været lavet i samarbejde med den franske producer M83. 

På The Killers' Facebook-side er der den seneste måned blevet skrevet flere kryptiske beskeder, som antyder, at bandet brygger på noget stort i forbindelse med deres nært forestående jubilæum. Den 30. august skrev bandet: "Big News Coming Up". En besked, der tidligere på måneden blev fulgt op af følgende kommentar: "September 16th, the 10-year anniversary of our first show in London … #ShootAtTheNight,". Denne besked er dog efterfølgende blevet slettet, hvilket har ledt til yderligere forvirring.

Tidligere i år udtalte bandets trommeslager Ronnie Vannucci, at bandet allerede var i gang med at lave nyt materiale, hvilket gerne skulle munde ud i femte studiealbum. "Jeg håber, at der er et nyt album snart. Vi var i studiet sidste uge. Jeg vil rigtig gerne udgive et album, men det handler om at få os alle på samme spor," udtalte Vannucci til The Daily Star tidligere i år.

Det er efterhånden lang tid siden, at The Killers har været på besøg i Danmark. Sidst gav de koncert til Skive Beach Party 2009 (nu Skive Festival), hvor bandet gav en forrygende koncert, der scorede topkarakter hos GAFFA. Vores lille nation stod desværre heller ikke på The Killers' tour-liste i 2013. Til gengæld spillede de i Malmö, hvor GAFFA også havde en anmelder til stede, som gav koncerten fire stjerner.

Forhåbentlig vil danske fans igen kunne opleve The Killers i Danmark i forbindelse med en jubilæumsturné.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA