x

Miley Cyrus: Min nye video handler ikke kun om sex

Miley Cyrus: Min nye video handler ikke kun om sex

Den nu kontroversielle sangerinde Miley Cyrus' nye video til sangen "Wrecking Ball" satte forleden rekord på YouTube med 19,3 millioner visninger det første døgn. Dermed slog hun den tidligere rekord, som boybandet One Direction skabte tidligere på sommeren med deres "Best Song Ever", hvor det lykkedes dem at opnå 12,3 millioner visninger på et døgn.

At videoen er blevet så utroligt populær kan skyldes, at Miley på visse tidspunkter er helt nøgen i den. Uden en trævl på kroppen sidder hun på en nedrivningskugle, som også knuser alt omkring hende. I går kommenterede sangerinden så videoen i en snak med den amerikanske radiostation Z100. Her fortalte hun, at der er meget mere i videoen, end at hun slikker på en forhammer og viser sin nøgne krop. Den handler ikke kun om sex, men også om smerte og følelser.

"Det var langt hårdere at optage denne video, end det var at indspille sangen," siger hun. "Det var så utroligt hårdt følelsesmæssigt".

Videoen, som er instrueret af mode- og dokumentarfotografen Terry Richardson, begynder med et langt close up af Miley, hvor hun synger med tårefyldte øjne.

"Jeg synes, ​​at videoen siger så meget, hvis du prøver at se bort fra det åbenlyse og bruger din fantasi lidt," forklarer hun. "Hvis du bare fokuserer på mit ansigt, vil du se, at jeg ser mere nedbrudt ud, end jeg lyder. Det var så udmattende, hvis man ser på mine øjne."

I skrivende stund er videoen til "Wrecking Ball" set over 59 millioner gange, siden den blev offentliggjort for tre dage siden. Se den og hør hele interviewet nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA