x

Nye navne til RECession Festival 2013

Nye navne til RECession Festival 2013

RECession afholdes i år for 12. gang og har som altid fokus på musik fra knapt så mainstream artister. Nu har festivalen tilføjet fire nye navne, og en af dem er islandske Legend, som eksperimenterer inden for den elektroniske verden. Bag Legend står Krummi Björgvinsson og Halldor Björnsson. 

Herudover kan publikum opleve de danske artister NovemberDecember (billedet, red.), Holm/Mirland og War Drums.

NovemberDecember gav tidligere i år koncert på Studenterhuset i Aarhus som opvarmning for Indians, hvor GAFFAs anmelder Anna Chris Thompson gav dem fire stjerner med overskriften "Opvarmning når det er allerbedst." Duoen forventes at udgive deres debutalbum i slutningen af 2013.

Også Holm/Mirland har været omtalt på GAFFA.dk, hvor den aarhusianske industrialduo fik fire stjerner for deres minialbum "Europa Machine", hvor anmelder Ras Bolding var begejstrede for de maskinelle rytmer, simple kompositionsformer og lyden af analoge synthesizere.

War Drums er et post-punk-band dannet af Carsten Hebsgaard og Thomas Kring, som har udgivet debutalbummet "Wilderness Children". Musikken er et stramt styret virvar af beats, synth og punk transmitteret fra hjertet af en maskine uden grænser.

Alle fire artister kan blandt andre opleves på RECession Festival, der finder sted den 15.-16. november på spillestederne Radar og Teater Katapult på Godsbanen i Aarhus. Indtil videre ser listen over offentliggjorte navne til festivalen således ud:

- Of The Wand & The Moon

- Lymbyc Systym (US)

- Legend (IS)

- NovemberDecembe

- War Drums

- Klutæ

- Ghost of Belle Starr

- Sweet Jesus 17

- Mommy Hurt My Head

- Holm/Mirland

Køb billetter via festivalens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA