x

Se og hør ny single fra Mobys kommende album

Se og hør ny single fra Mobys kommende album

Moby er igen klar med et nyt album, der har fået titlen "Innocents". Den 30. september udkommer det nye album, som er blevet til med hjælp fra en ekstern producer, hvilket er særdeles atypisk og nyt for eneren Moby.

"Jeg tilbringer det meste af min tid alene i mit studie, så ved "Innocents" virkede det som en virkelig fin idé at involvere andre folk i udfærdigelsen af albummet. Arbejdet med alle de her samarbejder har hjulpet mig med at lave et album, som jeg er meget stolt af, og så gav det mig også det, der mindede om et socialt liv," fortæller han.

På albummet har Moby således fået hjælp af sin ven, produceren Mike "Spike" Stent, som tidligere har arbejde med blandt andre Madonna, U2, Muse, Björk og Massive Attack. Derudover har Moby også indhentet vokalbidrag fra Wayne Coyne fra The Flaming Lips, alt-rock-sangeren Mark Lanegan, Cold Specks, indie-folk-sanger Damien Jurado, den tidligere samarbejdspartner Inyang Bassey samt Skylar Grey, der er mest kendt for sit samvirke på Eminems "Love The Way You Lie", hvor Rihanna også optræder. Moby har efterfølgende døbt gruppen af medarbejdere "The Innocents", som altså har lagt navn til albummet.

Mobys seneste udgivelse "Destroyed" fra 2011 fik en skidt anmeldelse af GAFFAs Jesper Buhl, som gav albummet to stjerner. Der er altså rig mulighed for forbedring, hvilket måske kommer i form af den hjælp, som Moby har inddraget denne gang.

Du kan her se den første single "The Perfect Life" fra albummet "Innocents", hvor Moby og Wayne Coyne har iført sig matchende mexicanske outfits. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA