x

Lyt: Britneys nye single lækket før tid

Lyt: Britneys nye single lækket før tid

Britney Spears har i længere tid teaset sine fans på Instagram, Twitter og sin hjemmeside med et ur, der talte ned til udgivelse af hendes første solosingle siden 2011 – hvis man altså ser bort fra hendes bidrag "Ooh La La" til filmen "Smølferne 2". Et helt døgn før den egentlige premiere, som var sat til i aften, blev singlen lækket, og den er således allerede nu tilgængelig på blandt andet YouTube.

Divaen skrev på sin Twitterprofil: "Vågnede op og fandt ud af, at en lavkvalitetsversion af "Work Bitch" er blevet lækket". Manager Adam Leber siger, at det er nedslåede, at ét broddent kar skal ødelægge premieren for hele fanskaren. Som svar på offentliggørelsen af en low-quality-version har Spears & Co. valgt at fremskynde udgivelsen af sangens rigtige udgave. Hør den herunder.

Som mange har forventet er sangen, der er skrevet af sangerindens partner in crime Will.i.am og Sebastian Ingorssos protegé DJ Otto Jettman, et vaskeægte klubtrack med tråde til technogenren. I sangen giver Britney Spears sine fans opskriften på sin succes. " You want a hot body? You want a Bugatti? You want a Maserati? You better work bitch!"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA