x

Katy Perry-video kritiseres af dyrevenner

Katy Perry-video kritiseres af dyrevenner

I forrige uge udsendte Katy Perry en ny video til singlen "Roar". Det er dog ikke alle, der er lige begejstrede for det seneste udspil fra sukker-pop-prinsessen. Dyrevelfærdsorganisationen PETA kritiserer Perry for brugen af eksotiske dyr i videoen. De mener, at dyrene formentlig har lidt overlast både før og under optagelserne, eftersom dyrene blev leveret fra et firma, der har et dårligt ry.

Merrilee Burke, der er talskvinde for PETA, har udtalt til The Daily Star: "The Serengeti Ranch, som er den dyreudstiller, vi mener har leveret dyr til "Roar"-videoen, har været undersøgt af The US Department of Agriculture 22 gange siden 2001."

Hun forklarer derudover: "Dyr, der bruges til underholdning, udsættes for rædselsvækkende grusomheder, lider under indespærring og voldelige behandlingsmetoder. De bliver ofte stressede og bange, når de hives rundt og tvinges ind i ukendte og skræmmende situationer."

Du kan se eller gense videoen herunder.

"Roar" er den første single fra Katy Perrys tredje album "Prism", som udkommer den 22. oktober. Singlen gik ind som nummer et på Hot 100 Chart, hvilket giver sangerinden hendes ottende nummer et-single. I musikvideoen til "Roar", der bedst kan beskrives som en blanding af serien "Lost" og filmen "George Of The Jungle", giver Katy Perry den som en kvindelig udgave af Tarzan.

Forud for den kommende udgivelse har Katy Perry to album bag sig. Med "One Of The Boys" fra 2008 hittede Perry med singlen "I Kissed A Girl", som gav hende det helt store gennembrud. Albummet fik dog kun én stjerne af GAFFAs Leonora Christina Skov. Senest udgav hun i 2010 "Teenage Dream", som GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding gav to stjerner. Lad os se, om hun kommer op på tre stjerner – eller måske mere – denne gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA