x

Cheff Records holder Vega-fest

Cheff Records holder Vega-fest

Der er lagt op til en fest, når Cheff Records den 27. september inviterer gæster indenfor i Store Vega til arrangementet "Cheff er bedst". Her kan man ud over en lang række af pladeselskabets egne kunstnere også opleve Raske Penge (billedet, med Klumben til højre), Pato, Karl Emil, Emil Lange og JJ Wild.

Det er tidligere blevet offentliggjort, at Cheff Records-kunstnerne Kidd, Klumben, Topgunn, Eloq, Sukkerlyn og Abbaz vil kunne opleves til aftenens arrangement, der opfølges af en efterfest i Vega Lounge. Det er til sidstnævnte event, at man kan opleve liveoptræden med det meget omtalte danske r&b-talent Karl William og dj-sæt af den populære københavner-dj Emil Lange samt dancehall/bass-dj'en JJ Wild.

Det forventes, at yderligere artister til Cheff Records' arrangement vil blive offentliggjort.  

Billetterne til efterfesten er allerede udsolgt, men der er stadig mulighed for at opleve selve "Cheff er bedst"-festen i Store Vega. Du kan finde billetter via GAFFA Live. Arrangørerne har lovet at gøre deres til at indrette spillestedet, så det kommer til at føles som en privatfest. Det gør de blandt andet ved at bygge en speciel scene samt tilføje masser af ekstra lys og anden form for udsmykning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA