x

Se ny disko-video fra Daft Punk

Se ny disko-video fra Daft Punk

Videoen til singlen "Lose Yourself To Dance" er lavet i vaskeægte 70'er-stil, hvor Daft Punk-duoen spiller op til disko-dans i selskab med Pharrell og Nile Rodgers. "Lose Yourself To Dance" er anden single fra det seneste album fra Thomas Bangalter og Guyman de Homem-Christo, som står bag Daft Punk.

Kombinationen af Daft Punk, Pharrell og Nile Rodgers ser ud til at være opskriften på succes. Det var i hvert fald tilfældet på single-forløberen "Get Lucky", der indtog alle hitlister i løbet af sommeren. Tidligere i år udgav Daft Punk-duoen deres fjerde album "Random Access Memories", hvorfra begge singler stammer.

Albummet blev anmeldt af GAFFAs Simon Nathanael, der gav det fire stjerner med følgende beskrivelse: "Robottens længsel efter menneskelige kvaliteter mærkes tydeligt i pladens lyrik og underliggende narrativ og tenderer en melankoli, som sætter spørgsmålstegn ved overfladisk danseglæde. I en reaktion mod den nutidige dansemusiks klemte lydbilleder, øjeblikkelige tilfredsstillelser og glaserede virkemidler kaster Daft Punk anker for at give møgungerne en ordentlig omgang 'da far var barn'."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA