x

Lyt til Kings Of Leons nye album før tid

Lyt til Kings Of Leons nye album før tid

Kings Of Leon udgiver den 23. september albummet "Mechanical Bull", men bandet har allerede nu givet fans mulighed for at lytte til det nye materiale på iTunes. De fire Nashville-drenge udsendte i forrige måned den første single "Supersoaker" med en tilhørende video, som du kan se herunder.  

Albummet "Mechanical Bull" bliver det sjette fra Kings Of Leon, der debuterede med albummet "Youth & Young Manhood" i 2003. Kings Of Leon var sidst albumaktuelle i 2010 med "Come Around Sundown", som modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen. I 2011 måtte gruppen dog aflyse deres turné, kort efter koncerten på Roskilde Festival, da forsanger Caleb Followill måtte en tur på alkoholafvænning.

I juli udtale Kings of Leons guitarist Matthew Followill blandt andet følgende til GAFFA om det nye album:

– Det bliver et eklektisk album med noget for enhver smag. Der er countrysange på, rocknumre, midt-tempo-sange. Det bliver nok mere glad i tonen end vores sidste album ("Come Around Sundown," 2010,. red.), som havde en ret down-tempo-præget stemning. Vi har indspillet albummet hjemme i Nashville i vores nyindrettede kombinerede øvelokale og studie, som vi indrettede, mens vi holdt pause. Albummet er produceret af vores mangeårige samarbejdspartner Angelo Petraglia.

Læs hele interviewet i GAFFAs interviewsektion

Til dette års Smukfest var Kings Of Leon et af hovednavnene, og her gav de en rost koncert. GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt gav dem fem stjerner med følgende kommentar: "En helt igennem yderst tilfredsstillende, tidløs rockkoncert uden de store dikkedarer fra et band, der tilsyneladende er kommet stærkt tilbage efter en mindre pause. Og en absolut passende afslutning på årets Smukfest. Vi ses næste år!"

Hør det nye album af Kongerne fra Nashville her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA