x

Go Go Berlin tager på Danmarksturné med special guests

Go Go Berlin tager på Danmarksturné med special guests

Den 30. september udkommer det længeventede debutalbum " New Gold" fra Go Go Berlin. I forbindelse med udgivelsen tager bandet på tour rundt om i Danmark, hvor de har inviteret Nelson Can, The Boy That Got Away og Virgin Suicide med som "special guests" på udvalgte shows.

Nelson Can er til efteråret med som "main special guest" for Go Go Berlin. De udgav sidste år fem numre på en triple-ep , der samlet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk, der især fremhævede de tre piger fra Nelson Can. I forbindelse med GAFFAs jubilæum bidrog pigerne til "Gi' Et Nummer"-udgivelsen med en coverversion af Agnes Obels "Riverside", som du kan høre her.

"Call Me When You Want To Get Laid" er titlen på den kommende single fra Nelson Can. Singlen udkommer på bandets eget pladeselskab Like A Can Of Beans Records 7. oktober og er første udgivelse fra trioen siden deres anmelderroste debut-ep fra 2012.

Med på turnéen har Go Go Berlin også inviteret bandet Virgin Suicide. De varmede tidligere på måneden op for den amerikanske gruppe The Walkmen, hvor de gav en god koncert. Præstationen blev kvitteret med fire stjerner fra GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der beskrev deres musik som en blanding af britpop, amerikansk alternativ rock, 60'er-pop og synthpop, med iørefaldende, energiske og dog let melankolske sange.

Det sidste act, som skal varme op for Go Go Berlin, er The Boy That Got Away, som er en fremadstormende trio fra Aarhus. De har med deres blanding af 70'er-rock og 90'er-grunge tidligere varmet op for Julie Maria, hvor de ved en koncert på Voxhall i Aarhus fik tre stjerner af Ole Rosenstand Svidt, der skrev: "The Boy That Got Away ville givetvis have virket bedre som opvarmning til et mere rockorienteret hovednavn. Men de er da bestemt ikke uden evner." Det får de nu chancen for som opvarmning for Go Go Berlin.  

Det aarhusianske band Go Go Berlin har allerede haft stor succes efter en række stærke liveoptrædener landet rundt. Tidligere i år turnerede de Danmark rundt, hvor de blandt andet har spillet på flere af landet største festivaler som Roskilde Festival, Smukfest, Nibe Festival og Jelling festival. Go Go Berlin var også at finde på årest Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt gav dem fem stjerner under overskriften: "Stiv guitar og håret frem – Go Go Berlin leverede en svedig rockfest med kompetente klichéer."

Udgivelsen af Go Go Berlins debutalbum bliver fejret med en releasefest på Headquarters i Aarhus den 30. september klokken 19.30. Du kan herunder se, hvor det ellers er muligt at opleve bandet dette efterår. Billetter kan findes via GAFFA Live

Fre   04. okt, VUC, Haderslev

Tir    08. okt, Walthers Musikcafé, Skanderborg

Lør   12. okt, Paletten, Viborg **

Fre   18. okt, Vershuset, Næstved *

Lør   19. okt, Godset, Kolding **

Tor   24. okt, Portalen, Greve *

Fre   25. okt, Templet, Lyngby *

Lør   26. okt, Bygningen, Vejle **

Fre   01. nov, Musikhuzet, Bornholm ***

Lør   02. nov, Forbrændingen, Albertslund ***

Tor  07. nov, Pavillonen, Grenaa ***

Fre  08. nov, Badeanstalten, Slagelse ***

Lør  09. nov, Gimle, Roskilde ***

Tor  14. nov, Posten, Odense ***

Fre  15. nov, Generator, Ringkøbing ***

Lør  16. nov, Kulisselageret, Horsens ***

Tor   21. nov, Vega, København ***

Fre   22. nov, Fermaten, Herning **

Lør   23. nov, Maskinhallen, Frederikshavn ***

Tors 28. nov, Skraaen, Aalborg ***

Fre   29. nov, Rampelys, Silkeborg ***

Lør   30. nov, VoxHall, Aarhus ***

* Special Guests Virgin Suicide

** Special Guests The Boy That Got Away

*** Special Guests Nelson Can


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA