x

Britney Spears afslører udgivelsesdato

Britney Spears afslører udgivelsesdato

Albummets titel er endnu ukendt, men Britney Spears har nu røbet over for fans og andre nysgerrige sjæle, at hendes ottende studiealbum udkommer den 3. december. Miss Spears besøgte tv-programmet "Good Morning America", og det var i den forbindelse, at datoen kom frem. Herudover indrømmede hun, at bruddet med hendes forlovede Jason Trawick i januar har haft stor indflydelse på pladens tilvejebringelse.

"Under arbejdet med dette album havde jeg et brud med Jason, som jeg skrev meget om… de stinker! Break-ups suck, man, they do," siger hun.

I showet kommer Britney også ind på, hvilke tracks hun selv er mest tilfreds med, og som hun glæder sig ekstra meget til at præsentere for verden. Heriblandt finder man balladen "Perfume", der følger op på tidligere tiders hjerteknusere som eksempelvis "Everytime" fra "In The Zone"-pladen.

Ud over releasedato og personlige forhold kom stjernen også med en anden stor annoncering. Nemlig at hun har indgået aftale om at residere på Planet Hollywood i Las Vegas i en periode på to år. Her vil hun optræde med showet "Piece of Me", og billetterne er allerede sat til salg på Ticketmaster.com. Hun har sagt ja til i alt 48 optrædener - hun får 1,7 millioner danske kroner per show. Før hende er mange store stjerner gået Las Vegas-vejen, heriblandt Celine Dion og Jennifer Lopez – og vores egen Thomas Eje. Han kom dog hurtigt hjem igen.

I forgårs kom sangerindes nyeste single "Work Bitch" på gaden, og ifølge hende selv ligger den allerede nummer ét i 35 lande. Hør sangen her og bedøm selv, om den nye, britiske Britney-stil er noget for dig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA