x

Ny Nørrebro-bar åbner for fuld musik

Ny Nørrebro-bar åbner for fuld musik

"En af mine venner drømte om et sted, hvor man kunne varme sin medbragte mad til de mindste børn op, mens en anden ville have champagne til menneskepenge. En tredje ven efterspurgte dj's. Alle de ønsker opfylder baren", fortæller barchef Lina Appelros, der har en baggrund i hotelbranchen og derfor har ønsket at skabe en bar med stemning som et designhotels lobby.

Til åbningen af Nørrebro Teaters bar lørdag den 21. september vil sangerinderne Annika Aakjær og Ida Gard (billedet) underholde de fremmødte. Ida Gard har senest udgivet pladen "Doors", der har fået fire stjerner af GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen under overskriften "Lidt mindre Oh My Gard-effekt denne gang, men stadig bundsolid." Debutpladen blev tildelt hele fem stjerner.

Aakjær har også to album i ryggen. Begge har de fået fem stjerner af GAFFAs anmeldere. Den rødhårede sangerinde med den særegne og smukke klang har også medvirket i flere teaterforestillinger og arbejder for tiden på sit tredje album. 

Oplev dem begge til åbningen af den nye Nørrebro-bar nu på lørdag. Under indvielsesfestlighederne er der halv pris i baren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA