x

Bo Kaspers Orkester giver koncert i Danmark

Bo Kaspers Orkester giver koncert i Danmark

Den 30. november kan man opleve Bo Kaspers Orkester i Danmark, når de spiller koncert i Store Vega. Det er ikke første gang, at det fire mand store orkester gæster Store Vega. Eksempelvis tilbage i 2008 og 2010 kunne det danske publikum således også opleve svenskerne i koncert, hvor de fik henholdsvis fem og to stjerner af GAFFAs anmeldere.

Bo Kaspers Orkester udgav i oktober sidste år deres tiende album "Du Borde Tycka Om Mig", som fik en fin anmeldelse af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der gav den fire stjerner med følgende kommentar: "Bo Kaspers Orkester runder et af de skarpe hjørner. 20 år siden de albumdebuterede. Og set i det lys er det ganske imponerende, at de stadig lyder så friske og melodisk lette på deres 10. album. På en eller anden måde skinner solen altid hos sanger og sangskriver Bo Sundström, og han har alle dage haft alle årstidens solnuancer med i sine sange, der kan være både befriende glade og svært vemodige."

Bo Kaspers Orkestra har den dag i dag 11 albumudgivelser bag sig, hvoraf det første "Söndag i sängen" udkom i 1993. De fire herrer kan altså i år fejre 20 års albumjubilæum, hvilket du kan være med til at fejre den 30. november i Store Vega. Billetter til koncerten kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA