Nyhed

The North vender tilbage

Midt i oktober udgiver den symfoniske danske gruppe deres første album i 14 år

Bandet, der har fået et så fint prædikat som "Danmarks Pink Floyd", udgiver 14. oktober deres andet album, som har fået titlen "Illusions". The North giver lyd fra sig efter en albumpause på hele 14 år. Siden bandets selvbetitlede debutalbum i forrige årtusinde har medlemmerne i The North, Peter Brander, Kim Skovbye og Klaus Schønning, fortrinsvis brugt tid på deres respektive solokarrierer.

The North er med deres storladne og særegne symfoniske rock ikke hverdagskost på den danske musikscene, og debutalbummet blev solgt i mere end 20.000 eksemplarer. Bandet spillede også en del koncerter i tiden efter debuten og var blandt andet med til at indvie Øresundsbroen i 2000. Siden hen er det kun blevet til få optrædener, blandt andet i Amager Bio med legendariske Procol Harum.

"Illusions" udkommer på Target Records og indeholder ni sange, hvor flere af dem er næsten ti minutter lange. Dermed bliver der rig mulighed for fordybelse på albummet, som viderebringer bandets musikalske signaturer fra det 13 år gamle debutalbum. Klaus Schønning er dog ikke længere officielt medlem og er derfor ikke med på billedet ovenfor, men han medvirker dog på albummet som studiemusiker på adskillige numre.


ANNONCE