x

Se Christophers nye video

Se Christophers nye video

Teenageidolet Christophers nyeste singleudspil "Told You So" akkompagneres nu af en velproduceret sag af en video. Singlen udkom samme dag som Timberlakes nye single "TKO" i sidste uge, og med videoen bliver det endnu tydeligere, hvor den unge herre får sin inspiration fra. Christopher har troligt talt ned til udgivelsen af musikvideoen på Instagram og andre sociale platforme, og nu er dagen altså kommet.

Sangeren har siden sensommeren 2011 haft vind i sejlene. Først med en coverversion af Robyns kæmpehit "Call Your Girlfriend", der blev et stort hit på YouTube og som nu set mere end 1,7 millioner gange. Hurtigt herefter udkom debutsinglen "Against The Odds", der sikrede det unge talent de første guld- og platinplader.

Den 21-årige popsanger udgav sit første album "Colours" sidste år, et album der for alvor skulle bevise, at han var mere end en døgnflue. Her skrev GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding blandt andet i sin trestjernede anmeldelse: "Han har et godt øre for den enkle popsang. Hans tekster er uden spor af dybde. Der er masser af oh-ohs. Der er trendy håndklap. Men charme og talent har han, Christopher. Og hans debut tegner sig for en god start på en lys musikalsk fremtid." 

Hen over sommeren 2013 har han spillet på mange af landets store festivaler. Senest på Smukfest, hvor han hypnotiserede det hovedsageligt kvindelige publikum med sin drengede charme og sikre pophits. I april i år havde han også æren af at varme op for den glohede Justin Bieber, der indtog Parken foran 40.000 hungerende "beliebers".

Se videoen til "Told You So" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA