x

CBGB lukker – og flytter til Las Vegas

CBGB lukker – og flytter til Las Vegas

Som GAFFA.dk tidligere har berettet, har fremtiden for det legendariske New York-spillested CBGB i et stykke tid set sort ud, idet lederen Hilly Kristal efterhånden har haft svært ved at betale den stadigt stigende husleje. Og 30. september lukker stedet så dørene sidste gang, skriver artistdirect.com – men der er håb forude.

Kristal planlægger nemlig at genåbne stedet i Las Vegas, hvor han har gode kontakter. “Så vi ses i Vegas engang til foråret,” siger han. Og han lover at medbringe noget af inventaret fra det gamle CBGB, blandt andet “den kumme, Joey Ramone har pisset i,” som han siger.

CBGB var siden åbningen i 1973 stedet, hvor en lang række af New Yorks mest betydningsfulde punk- og new wave-navne gav nogle af deres første koncerter, og blandt andre Ramones, Talking Heads og Patti Smith har trådt deres musikalske barnesko på stedet. I 2002 spillede vore egne Raveonettes på stedet.

Det ventes, at de sidste koncerter på CBGB bliver med markante kunstnere og gamle venner af huset, for eksempel nogle af de førnævnte.

CBGBs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA