x

Hør ny ballade fra MØ

Hør ny ballade fra MØ

MØ har haft et fantastisk år, og det ser ud til at fortsætte for den danske sangerinde. I dag har hun offentliggjort endnu en ny sang, som viser en ny side af kunstneren MØ. På singlen "Never Wanna Know" sætter hun gearet og tempoet ned og bevæger sig på samme tid ud i andre tonelejer end tidligere hørt. Alt sammen med stor succes.  

MØs sangstemme er tidligere blevet sammenlignet med den amerikanske sangerinde Lana Del Ray, hvilket for eksempel kom til syne, da flere medier troede, at det var Del Ray, som sang på Aviciis nummer "Dear Boy". På det nye nummer fra MØ er ligheden mellem de to sangerinder da også at høre.

"Never Wanna Know" er en forløber for MØs kommende ep, "Bikini Daze".

Tidligere på måneden udgav MØ singlen "XXX 88", som er lavet i samarbejde med den amerikanske producer Diplo. Singlen vil være at finde på Møs debutalbum, som ventes ude i starten af 2014.

MØ blev landskendt i foråret 2013, hvor hendes første single "Pilgrim" blev udvalgt som P3's Uundgåelige i uge 12. Med singlen "Pilgrim" fik både Danmark og resten af verden øjnene op for den 24-årige newcomer. Blandt andet har det amerikanske musiksite Pitchfork rost hende for originalitet og mix af genrerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA