x

Ny single og tourplan fra Jacob Bellens

Ny single og tourplan fra Jacob Bellens

Jacob Bellens fik utallige roser med på vejen, da han udgav solodebuten "The Daisy Age" i november 2012. GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann gav den talentfulde sanger fem stjerner med på vejen under overskriften: "Stemmen fra Murder og I Got You On Tape begår vidunderligt solo-album."

Efter relativ kort stilhed vender Jacob Bellens nu tilbage med singlen "Do You Have Anything Harder?"/"Itchy" der udkommer digitalt og på 7"-vinyl med downloadkode på WSLS Records. Begge sange er indspillet i sommeren 2013, igen med Anders "Ormen" Christophersen ved knapperne, som det også var tilfældet på Jacob Bellens' "The Daisy Age."

Singleudgivelsen efterfølges af en kort, intensiv turné, hvor Bellens for første gang fremfører solo‐materiale med et lille band i ryggen – Bellens selv er på vokal og klaver, bakket op af Jakob Høyer (Raveonettes, Marie Fisker, Trentemøller) på slagtøj, guitar med mere og Jakob Falgren (Pinkunoizu, Kostcirkeln, Savage Rose) på bas og keys.

I april 2013 tog Bellens, kun bevæbnet med klaver, på en tre uger lang og ganske velbesøgt turné, med to gange udsolgt i København, to gange udsolgt i Aarhus og udsolgt i Aalborg.

I januar 2014 besøger Bellens & band følgende byer:

onsdag 22/1 Lyngby, Templet

torsdag 23/1 Kolding, Godset

fredag 24/1 Aalborg, Northern Winter Beat

lørdag 25/1 Aarhus, VoxHall

søndag 26/1 København, Vega

Find billetter via spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA