x

Michael Falch er klar med nyt album

Michael Falch er klar med nyt album

Den 21. oktober i år udkommer Michael Falchs nye album "Sommeren Kom Ny Tilbage", som er hans første udgivelse med nye numre i snart fire år. Udgivelsen bliver den 12. i eget navn fra den nu 57-årige Michael Falch.

"Sommeren Kom Ny Tilbage" er produceret af guitaristen Lars Skjærbæk fra Boat Man Love, der i en årrække var Falchens tungt rockende backingband. Derudover er det mixet i det legendariske Hansa-studie i Berlin af svenske Michael Ilbert og i Lundgård-studiet af Thomas Alstrup. Mastering er udført i Sterling Sound, New York af Tom Coyne. Ud over Lars Skjærbæk medvirker fra Boat Man Love også bassisten Troels Skjærbæk og tangentspilleren Christoffer Møller.

Ny i Falch-sammenhæng er trommeslageren Peter Dombernowsky, som har vundet et vist internationalt ry i med det dansk-amerikanske americana-band Giant Sand under ledelse af Howe Gelb.

Michael Falch og hans band åbner den 6. februar i Portalen i Greve en landsdækkende tur, der i sommeren 2014 også vil føre til festivalerne. Den endelige tourplan for 2014 er dog endnu ikke offentliggjort.  

Det seneste album fra Michael Falch med nyt materiale var "Fodspor I Havet", som blev udgivet igennem Falchens og Poul Krebs' eget indie-selskab – det nye kommer på selskabet A:larm Music. Albummet fik tre stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA