x

Derfor skal Sacha Baron Cohen alligevel ikke spille Freddie Mercury

Derfor skal Sacha Baron Cohen alligevel ikke spille Freddie Mercury

Folkene bag den kommende Freddie Mercury-portrætfilm vil ikke have, at den bliver en joke. Og med Sacha Baron Cohens fortid som Borat og Brüno kan hans rolle som den legendariske Queen-forsanger hurtigt køre ud ad det forkerte spor. Det har i lang tid været planen, at komikeren skulle portrættere Mercury, men i juli sluttede samarbejdet grundet kreative uoverensstemmelser. Queens trommeslager Roger Taylor har nu kastet lys over sagen over for Mojo Magazine.

"Vi følte, at Sacha i virkeligheden ikke var den rette til projektet," udtaler Taylor til Mojo Magazine. "Vi vil ikke havde det til at blive en joke. Vil vil have, at folk skal blive rørte."

"Jeg vidste godt, at musikbranchen er langsom, men det her er som at svømme i sirup," siger Roger Taylor videre om filmprocessen, der er blevet trukket en smule i langdrag. "Nu er vi igen nødt til at tage et skridt tilbage", fortsætter han og refererer til Cohens afsked med projektet.

Det er i november 22 år siden, at den legendariske Queen-frontmand døde, men han står stadig som et af de største musikalske ikoner gennem tiden. I øvrigt er der dukket nyt og hidtil ubrugt materiale frem med ham, som skal bruges til et nyt Queen-album. I det nye lydmateriale er der både optagelser med Freddie Mercury og kongen af pop Michael Jackson.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA