x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

Nu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Fra fløde til grunge
Det månedlige torsdagsfænomen Strikkeklubben, som hidtil har sat fokus på surfrock, punk og pigepop fra 80'erne, er tilbage for femte gang denne uge. Denne gang med særligt fokus på 90'er-fløde-R'n'B, det vil sige boybands, TLC og R. Kelly. Og med et herligt pusterum fra kl. 03 til 05, hvor Bjørn og Emil Sylvester spiller grunge. Løjerne starter som altid kl. 21, hvor der i halvanden time frem kun er adgang for quindfolk, som forkæles med gratis snacks og sjusser (denne torsdag kan man beruse sig i Aperol Spritz). Fra 22.30 og frem er der adgang for alle, og ud over grunge-makkerparret er aftenens dj's bag pulten Sara 1000Fryd, Oskar Vestergaard, Ane & Mette og Mette Med Piben.

Hvad: Strikkeklubben #5
Hvor: Sway, Sct. Clemens Torv 17, Aarhus C.
Hvornår: Torsdag 26. september fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link

Mulighed for magi
Denne weekends "gå-ikke-glip-af-den-her!"-fest finder man lørdag nat på KB18, hvor svenske Atmos spiller live. Mange københavnere vil givetvis kunne huske hans sæt fra en helt fantastisk søndag aften i 2009 til Elektronisk Karneval i Fælledparken (hvis man var der, vil man i hvert fald kunne huske det) – og de heldige, der var på den tyske Fusion-festival i 2012 kunne opleve ham lukke trance-scenen søndag aften – med et af de bedste sæts på hele festivalen. Jo, seriøst. Der er kort sagt mulighed for en stor musikalsk oplevelse lørdag aften, hvis magien opstår på dansegulvet (og mit bud er, at det gør den). Atmos suppleres af Emilio vs. Rûtz, Brejner, I Am Ina vs. Mikkel Leonhard tog Jannik Sundø, og festen slutter kl. 07.

Hvad: ReConstruct præsenterer Atmos live
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 28. september fra kl. 23.55 til 07
Hvordan: http://billetto.dk/atmoslivekb18


Gratis øl ved havnevandet
I sidste uge lukkede byens smukkest placerede natklub, Toldboden, ned for havnegrill-sæsonen med gratis rejer og rosé til folket, og i denne uge slår de så dørene op for Havnespiseri & Bar – et spisested, der er fokuseret på den lidt mørkere og koldere sæson, som vi unægtelig går i møde. Og ja, det skal naturligvis markeres med en fest. Musikken styres af Kenton Slash Demon (jep, det er dem fra When Saints Go Machine), og der er 300 gratis Heineken til de første. Det kan i øvrigt, ud over de gratis grønne flasker, godt betale at smutte ud af døren i tide og ankomme inden kl. 23, for så er det gratis. Derefter er det en hundredlap.

Hvad: Åbningsfest på Havnespiseriet & Bar med Kenton Slash Demon.
Hvor: Toldboden, Nordre Toldbod 24, Kbh. K.
Hvornår: Lørdag 28. september fra kl. 22-04
Hvordan: Facebook-link


Nu rykker balkanfesten til Aarhus
Balkan Beat Party, som med et stort balkansmil kalder sig selv "Skandinaviens største landsby-disco", får jævnligt københavnerne til at svede med livlige balkanrytmer og de nyeste balkan-bands og –dj's fra hele verden. Og nu rykker festen, som er vildere end tusind æsler og stærkere end en bønnestuvning med chili, for første gang til Aarhus. Aftenens lineup er blandt andre Bjonko & Copenhagen Chalgija, dj Guttermann og dj Prinsen Paulista.

Hvad: Balkan Beat Party rykker til Aarhus
Hvor: Atlas, Vester Allé 15, Aarhus C.
Hvornår: Lørdag 28. september fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link

Nu sætter GAFFA øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA