x

Nephew udgiver bokssæt og opsamling

Nephew udgiver bokssæt og opsamling

I disse dage er det præcis 10 år siden, at Nephew indspillede sangen "Movie Klip" i et lille studie et sted i Aarhus. Bandet var egentlig opløst, men blev så gendannet ud fra den præmis, at de nu var et fritidsorkester. "Movie Klip" blev sendt til P3, der gjorde den til Ugens Uundgåelige, og så tog tingene fart.

Fritidsorkestret blev i løbet af kort tid et af de mest populære danske bands overhovedet, og Nephew begejstrer stadig både anmeldere og publikum. Nu over 400.000 solgte albums senere og med deres seneste hit "Gå Med Dig" featuring Marie Key på hitlisten et halvt år i træk offentliggør bandet, at de udsender både bokssæt og opsamling den 18. november.

Frontmand Simon Kvamm siger om milepælen:

"I forbindelse med 10-året for tilblivelsen af "Movie Klip" sad vi og lyttede vores egne ikke-udgivne sange igennem og fik en enorm lyst til at få hele lortet samlet i en boks, før det fysiske format forsvinder helt. For lige så broget en buket de fem album og sangene rundt om dem tilsammen udgør, lige så stolte er vi over den rejse, alle disse sange repræsenterer. Og så er denne udgivelse en fin måde for Nephew at afslutte et kapitel og træde ind i et nyt, igen som fritidsband."

Boxen "1-2-3-4-5" indeholder bandets fem studiealbum, en stor 70 siders artwork-bog, fem coverposters samt 16 hidtil uudgivne numre. Den eksklusive bog indeholder store billeder og opsætninger af bandets artwork gennem tiderne samt dagbogsnedslag om hvert enkelt album skrevet af medlemmerne selv. Motivet på de fem posters er frontcoveret fra hvert album i vinylstørrelse, og de 16 eksklusive tracks er både demoudgaver af "Superliga" og "Igen & Igen &" samt sange, der blev sorteret fra i sidste øjeblik.

Den dobbelte opsamling "Igen & Igen &" rummer alle 20 radiosingler, der er kommet fra Nephew i de seneste 10 år. Fra det første store hit "Movie Klip" til det seneste "Gå Med Dig." Der er også for første gang samling på de ting, bandet har lavet med andre. På opsamlingen ligger både "The Way I Are" featuring Timbaland, "Allein Alene" featuring Polarkreis 18 samt "The Danish Way To Rock" med det danske foldboldlandsholdet på kor.

Boksen "1-2-3-4-5" kan allerede bestilles nu.

Digitalt bestilles den på iTunes, hvor man får et nyt Nephew-nummer med i handlen med det samme. Det er samarbejdet med Johnson, "Statusopdaterer At Jeg Statusopdaterer". 

Fysisk kan boksen bestilles i GAFFA Shop.

Fysisk kommer boksen kun på cd og ikke på vinyl.

Nephew indleder 27. september deres "Hjertestarter Arena Tour" i Arena Fyn i Odense. Læs mere om den stort anlagte turné og dens logistiske nøgletal her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA