x

GAFFA-Prisen er tilbage – køb billetter nu

GAFFA-Prisen er tilbage – køb billetter nu

"Den her aften er noget af det bedste, man overhovedet kan håbe på, som live-tilskuer og egentlig også som tv-seer. Det er en aften, der ryger ud af kontrol. Og det, synes jeg, ender med at blive sindssygt fedt og smukt." – Simon Kvamm om GAFFA-Prisen 2012.

Efter et legendarisk show sidste år inviterer GAFFA nu til endnu en fest – i forbindelse med uddelingen af GAFFA-Prisen 2013. Showet finder sted torsdag den 5. december på Bremen Teater i København. Prisen uddeles inden for 18 kategorier, blandt andet Årets Danske Album, som Lukas Graham løb med sidste år, og Årets Danske Band, som gik til Nephew.

Prisvinderne findes som altid af GAFFAs musikentusiastiske læsere, som gør GAFFA-Prisen til en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på dansk grund. Det er 23. år, GAFFA-Prisen uddeles, og fjerde gang, der afholdes et gallashow, og der er i kølvandet fra sidste år lagt op til et brag af en fest. Traditionen tro vil en lang række solister og bands optræde til showet, og navnene offentliggøres løbende på GAFFA.dk.

– GAFFA-Prisen er læsernes pris. Det er læserne, vi skriver for, og selvfølgelig er det også dem, der vælger årets navne fra et meget spændende og alsidigt musikår, siger GAFFAs chefredaktør Peter Ramsdal.

Billetten inkluderer både adgang til showet og afterparty med fri bar fra Royal Beer. Der udbydes kun et begrænset antal billetter. Billetsalget begynder 1. oktober på Billetnet, men hvis du er medlem af GAFFA Plus Guld, kan du købe billet allerede nu, og du sparer 100,- på billetten.
Se mere og køb her

Hvis du ikke allerede er medlem af GAFFA Plus Guld, kan du melde dig ind her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA