x

Sean Lennon undervejs med debut-opfølger

Sean Lennon undervejs med debut-opfølger

Sean Lennon, søn af John Lennon og Yoko Ono, udgiver 26. september sit andet album, “Friendly Fire”, opfølgeren til den otte år gamle debut “Into The Sun”.

“Friendly Fire” bliver ifølge pladeselskabet EMI ligesom debuten en blanding af en lang række forskellige musikalske genrer, men en anelse mere sang-orienteret og knap så improvisatorisk som etteren.

30-åige Sean Lennon forklarer, at den lange pause mellem de to album blandt andet skyldes, at han var blevet skuffet over den måde, musikbranchen arbejder på, men nu har han haft altså fået gnisten igen. I mellemtiden har han dog samarbejdet med en lang række andre kunstnere, blandt andet sin mor og med Thurston Morre (Sonic Youth), Ryan Adams, Money Mark og mange flere.

Det nye album byder på både orkestrale og skrabede sange og alt derimellem og er primært indspillet live i studiet, hvor Lennon blandt andet har fået hjælp af Pearl Jam- og Tori Amos-trommeslager Matt Chamberlain og kæresten Yuka Honda (piano, keyboards, bas) fra duoen Cibo Matto. Lennon har selv produceret albummet, og han har tilmeldt lavet en kortfilm til hver af de ti sange. I disse medvirker blandt andre Lindsay Lohan og Carrie Fisher.

Sean Lennons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA