x

Von Dü tager på Danmarksturné

Von Dü tager på Danmarksturné

Den københavnske reggae/dancehall-band Von Dü, der er kendt for deres spektakulære live-shows, drager på turné for sidste gang i længere tid, inden de kaster sig over en omfattende studieproduktion af deres tredje album.
 
Forsanger Morten Nygaard udtaler: "Der er ikke noget, vi elsker højere end at spille koncerter. Men vi har ambitiøse planer for vores kommende album, så vi tager en koncentreret periode i studiet. Og inden da skal vi jo lige have løbet hornene af os!"
 
Von Dü har indtil videre udgivet to album, "Tak Til De Gamle" fra 2010 og "Beskidte Tanker" fra 2012 samt en række singler, alle på eget pladeselskab, ligesom også deres musikvideoer produceres efter Do It Yourself-princippet.

GAFFAs anmelder Jacob Skyggebjerg tildelte Von Dü hele fem stjerner, da han anmeldte dem på VoxHall i 2010 og blandt andet skrev:

"Gruppens lydbillede er til en vis grad båret af en blæsertrio bestående af altsaxofon, trækbasun og trompet, og dette element er i livesammenhæng absolut en berigende faktor. Der er sådan en kraft i musikken, at man simpelthen tvinges til at bevæge sig, og det kan mærkes på publikum. Der var ikke et stillestående ben i den dansehal, de til tider kontroversielle tekster til trods."
 
Bandet tager nu hul på deres fjerde Danmarksturné, og i den forbindelse lægger de en spilleliste med udvalgte numre og remixes fra bagkataloget op til gratis download for en kort periode. Download spillelisten her.
 
Von Düs Efterår-Vinter-Tour 2013:
27-09: Studenterhuset, Aalborg
28-09: Godset, Kolding
04-10: Harders, Svendborg
05-10: Von Hatten, Randers
19-10: Loppen, Christiania
08-11: Tapperiet, Køge (med Patchanka)
09-11: Sønderborghus, Sønderborg
29-11: Slagelse Musikhus, Badeanstalten, Slagelse
06-12: Tåstrup Teater, Tåstrup
07-12: Vershuset, Næstved
19-12: Posten, Odense

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider
 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA