x

Billige NorthSide-billetter udsolgt på tre minutter

Billige NorthSide-billetter udsolgt på tre minutter

NorthSide festival er på trods af sin kun fire år korte levetid blevet særdeles populær, hvilket kom til syne ved salget af dette års Firstmover-billetter. Billetgruppen, der blev sat til salg i dag klokken 10.00, bestod af 1000 billetter til kroner 995, som blev udsolgt på bare tre minutter.

Rekordsalget og problemer med Billetlugen, som stod for salget, har på vakt utilfredshed blandt festivalens gæster, som efterlyser flere Firstmover-billetter. NorthSide har på sin Facebook-side ytret stor overraskelse over den massive efterspørgsel på billetterne:

"Vi har nu en melding på salget af Firstmover-billetterne: De røg på 3 minutter.

Da vi i 2012 satte Early Bird-billetter i salg, røg der cirka 1.000 billetter på det første døgn, så da vi besluttede os for at introducere Firstmover, allokerede vi 1.000 billetter til de hurtige. Vi kunne dog på ingen måde have forudset, at de ville ryge på kun 3 minutter, hvilket vi naturligvis er meget overvældede over.

Salgsstarten blev dog desværre forsinket i 10 minutter på grund af en fejl hos Billetlugen, der midlertidigt lagde deres side ned. Dette er naturligvis frustrerende og yderst beklageligt over for de mange, der forsøgte at købe billet."

De, der ikke fik fat i en af de attraktive Firstmover-billetter, må vente til i morgen den 1. oktober, hvor billetsalget til NorthSide 2014 officielt begynder. Du kan finde billetter igennem GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA