x

Katy Perry vil udgive akustisk album

Katy Perry vil udgive akustisk album

Katy Perry er i fuld gang med at promovere sit kommende album "Prism", men på trods af den nært forestående albumudgivelse pønser Perry allerede nu på, hvordan det næste album skal lyde. Hendes tidligere udgivelser har budt på rendyrket pop, men det er muligvis fortid.

"Jeg vil nok ændre mig mere til en Joni Mitchell-type. Nu hvor jeg nærmer mig de 30 år, forestiller jeg mig, at mit fjerde album vil blive et mere akustisk, guitarbaseret album. Det var der, jeg startede, da jeg blev opdaget af Glen Ballard (sangskriver/producer, red.) og fik min første pladekontrakt. Vi får se – jeg må ikke blive for ivrrig. Jeg arbejder stadig på det: Jeg er en god blanding af højre og venstre hjernehalvdel, og når man er en artist, der skal have en lang karriere, så er det en god ting at have begge dele. Jeg har et par album bag mig, og jeg føler mig stadig som en helt ny artist. Folk vil stadig have sandheden til at skinne igennem," udtalter Katy Perry til musiksiden Billboard.com.

Tidligere på måneden udsendte Katy Perry en video til singlen "Roar", hvor hun giver den som en kvindelig udgave af Tarzan. "Roar" er den første single fra Katy Perrys tredje album "Prism", som udkommer den 22. oktober. Singlen gik ind som nummer et på Billboards Hot 100 Chart, hvilket giver Perry hendes ottende nummer et-single.

Katy Perry udgav i 2001 sit første album, dog under kunstnernavnet Katy Hudson. Hendes første album som Katy Perry var "One Of The Boys" fra 2008, hvor hun hittede med singlen "I Kissed A Girl". Albummet fik én stjerne af GAFFAs Leonora Christina Skov. Senest udgav hun i 2010 "Teenage Dream", som GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding gav to stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA