x

Hi-Fi Klubben ny partner for GAFFA-Prisen i hele Skandinavien

Hi-Fi Klubben ny partner for GAFFA-Prisen i hele Skandinavien

Med det sigende slogan "Bad Sound Kills Good Music" er Hi-Fi Klubben allerede inde i kredsen af brands, som arbejder aktivt med musik og kvalitet, og det er derfor en fornøjelse at annoncere, at de nu er blevet partnere for GAFFA-Prisen i hele Norden.

GAFFA-Prisen er bredt kendt i Danmark, men har i henholdsvis 2010 og 2012 også etableret sig i Sverige og Norge, dog endnu uden galla-forestilling. I Sverige var sidste års helt store vinder First Aid Kit, mens GAFFAs norske læsere pegede på Susanne Sundfør.

Hi-Fi Klubben er, med mere end 600.000 medlemmer og butikker i Danmark, Norge, Sverige og Holland, en stærk partner for GAFFA-Prisen.

Direktør for GAFFA Robert Borges glæder sig over samarbejdet: "Vi håber, at vi med dette partnerskab får øget kendskab og opbakning omkring alle dele af eventen blandet nye brugere over hele Skandinavien."­­

Community & Sponsorship Manager i Hi-Fi Klubben Martin Kjær Skou siger: "Uden god musik ville både verden og Hi-Fi klubben være et kedeligere sted. Derfor vil vi gerne være med til at hylde alle de nordiske artister, der gør det federe at arbejde med god lyd."

GAFFA-Prisen uddeles i Danmark den 5. december ved et stort anlagt show på Bremen Teater i København. Billetsalget til showet starter 1. oktober klokken 10.00 på Billetnet. De optrædende og årets vært bliver offentliggjort 1. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA