Nik & Jay offentliggør albumtitel og turné

Nik & Jay offentliggør albumtitel og turné

Den 28. oktober udsender Nik & Jay deres femte album, hvilket bliver fejret med en Danmarks-turné senere på året. Det nye album har fået titlen "United", og om valget af netop dette navn udtaler duoen:  

"Vi kunne have kaldt dette nye album 'Novembervej', fordi det glimrende indrammer vores mentalitet, her i det kolde nord. Vi kunne have kaldt dette nye album for 'Billeder Af Hende', fordi musikken altid leder tilbage til hende. Kvinden. Vi kunne straight up have kaldt det 'V'. V som romertallet for 5, vores 5. studiealbum. V for Victory, for Værløse, for Vesterbro, for Vi etc."

"Men vi har valgt at kalde dette værk for "United", fordi vi sammen skal løfte opgaven. Hver dag vælge det kreative, og fordi "United" var starten til endnu et nyt Nik & Jay-kapitel. Det er samtidig et udtryk for det fællesskab og sammenhold, vi har her i vores musikalske kollektiv. Kald os bare musikalske blodbrødre."

"Og vigtigst af alt, så er det en high5 til vores trofaste fans derude i landet, som vi for altid vil være forbundet med."

Nik & Jay udsendte tidligere i år singlerne "United" og "Ocean Of You", som begge var engelsksprogede, hvilket adskiller sig fra deres tidligere numre. Begge singler har siden hen fået dobbeltplatin og har sammenlagt tæt på syv millioner streams og 50.000 downloads. De to singler medvirker på det kommende album, hvor alle de øvrige sange dog er på dansk.

Fra november kan du opleve duoen på turné, hvor de har De Dødelige med som support.

Om turnéen udtaler Nik & Jay selv:

"Kom og føl kærligheden og spørgsmålene til dette land. Kom og hør disse nye numre og måske forstå, hvorfor de er blevet til. Kom og oplev de numre, du kender, der er en del af din historie. Kom og bliv væltet omkuld af Danmarks mest velspillende og cool orkester. Kom og vær. Kom og mærk Nik & Jay live, i live i Danmark til november. Vi kommer i hvert fald!"

Nik & Jay United Tour 2013:

15.11.2013 Portalen, Greve

22.11.2013 Multisalen, Aalborg

23.11.2013 Koncerthuset, København

24.11.2013 Koncerthuset, København

29.11.2013 Stadium Arena Fyn, Odense

30.11.2013 Musikhuset, Aarhus

Forsalget er i gang via GAFFA Live, på Billetnet og Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA