x

Sufjan Stevens kommer til Danmark

Sufjan Stevens kommer til Danmark

Sidst Sufjan Stevens gæstede Danmark var det i selskab med David Eugene Edwards og Br. Danielson i 2004, hvor de tre spillede hele fire koncerter. Men nu er det med stor fornøjelse vi kan meddele, at den talentfulde sangskriver vender tilbage for at optræde på Vega 12. november.

Siden koncerterne i Danmark er kommet pladen "Illinois" (også kendt som "Come On Feel The Illinoise"), der er del to i en Stevens' projekt, hvor han vil lave en plade for hver af de 50 amerikanske stater. Desuden udsender Stevens 24. juli pladen "Avalanches", der indeholder i alt 21 demoer og out-takes fra "Illinois", hvilket er ganske imponerende, eftersom pladen allerede indeholder 22 tracks.

Så udover at være særdeles talentfuld er Sufjan Stevens også ambitiøs og produktiv, hvilket må siges at være en utrolig heldig blanding, og derfor må forventningerne til koncerten siges at være ganske høje.

I følge Stevens' amerikanske pladeselskab tager Stevens på den amerikanske del af turnéen både en stryger- og en hornsektion, der vil fremføre Stevens' materiale "i en symfonisk kontekst". På den del af turnéen varetages opvarmningstjansen af My Brightest Diamond, men der er endnu ingen melding om, hvorvidt dette også gælder for den europæiske turné.

Asthmatic Kitty


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA