x

Hør ny single med Mellemblond og Steffen Brandt

Hør ny single med Mellemblond og Steffen Brandt

Tilbage i marts udgav Mellemblond albummet "Lysvågen", hvorfra de netop har udsendt den tredje single, "Henover Midnat", dog i en lidt anderledes version. På singlen har den dansksprogede kvartet nemlig taget Steffen Brandt med på vokal, og resultatet kan du høre herunder.

Albummet "Lysvågen" blev ved udgivelsen anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, som gav det fem stjerner og skrev: "Hvordan i alverden det er lykkedes Mellemblond fortsat at være et så ubeskrevet blad, som tilfældet desværre er, i den gængse musikinteresseredes bevidsthed, er mig en gåde. Forhåbentlig ændrer det sig med dette forbilledlige udspil. Lyt, lyt, lyt nu derude og få en dansksproget musikalsk oplevelse af de store. Fremragende, simpelthen."

Mellemblond udgav i 2008 en ep, som i 2009 blev opfulgt af deres debutalbum "Ude Af Mine Hænder", der også fik fem stjerner i GAFFA. Det samme gjaldt gruppens andet album, "Elastisk" fra 2011. Bandet, der hidtil har været kendt som trio, er siden dannelsen blevet udvidet til en kvartet, og bandet udgøres nu af Silas Tinglef, Jens Hein, Tobias Mynborg og Kristoffer Munck Mortensen.

I løbet af november kan du opleve Mellemblond følgende datoer:

7. nov. – Pitstop, Kolding

8. nov. – Bygningen, Vejle

9. nov. – Det Bruunske Pakhus, Fredericia

14. nov. – Sønderborghus, Sønderborg

15. nov. – Nygadehuset, Åbenrå

16. nov. – Studenterhuset, Aarhus

28. nov. – Vega, København

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA