x

Se Rihanna som twerkende stripper i ny video

Se Rihanna som twerkende stripper i ny video

Rihanna udgav tidligere i år en video til singlen "Pour It Up" fra albummet "Unapologetic", men sangerinden var åbenbart ikke helt tilfreds med resultatet. Der er i hvert flad nu kommet en ny video til singlen, hvor Rihanna selv har været co-director.

Videoen viser en særdeles letpåklædt Rihanna, der blandt andet danser op ad en stripperstang og twerker i en g-streng. Det nye udspil fra sangerinden er en særdeles fræk sag, der formentlig vil skabe røre i de konservative rækker.

Albummet "Unapologetic", der udkom for et lille års tid siden, er Rihannas syvende og fik i sin tid fire stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez under overskriften: "Fjerde år i træk er sangerinden stadig leveringsdygtig i storladen og lummer kvalitetspop."

Rihanna gæstede tidligere i år landet, hvor hun var booket til dette års Roskilde Festival. Bookingen skabte stor debat blandt festivalgængene, der mente, at sangerinden ikke passede til festivalen. Efter en halv times forsinkelse indtog Rihanna scenen og gav ifølge anmelder Henrik Tuxen en firestjernet præstation.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA