x

Jack White udgiver singleserie med The Dead Weather

Jack White udgiver singleserie med The Dead Weather

Jack White er sammen med The Dead Weather for alvor ved at være klar med en serie af singleudgivelser. Det har Jack Whites pladeselskab Third Man Records afsløret. Denne sommer bekræftede Jack White, at han har arbejdet på nyt materiale med The Dead Weather, som ud over ham består af Alison Mosshart (The Kills og Discount), Dean Ferita (Queens of the Stone Age) and Jack Lawrence (The Raconteurs og The Greenhornes). Herudover kan fans ligeledes forvente at høre mere til Whites soloprojekt og til The Raconteurs, hvor han også slår sine musikalske folder.

Seneste udgivelse fra The Dead Weather var albummet "Sea Of Cowards", der udkom i maj 2010 og var opfølgeren til debuten "Horehound". Pladen fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen under overskriften "Sexet og sprængfarlig, gotisk voodoo-seance fra Jack White og co."

Udbyttet af The Dead Weathers nylige session forventes at udkomme som en serie af singler frem til 2015. Herefter vil de blive samlet på et fuldlængde album. Den første single med to numre er allerede ude, men udelukkende til de brugere, der abonnerer på Third Mans vinylbokssæt. Titlen på numrene er "Open Up (That's Enough) og "Rough Detective" og er tilgængelige i 7"-format for de indviede.

- De her sange er ikke kasserede numre. De her sange er ikke demoer. De her sange er ikke frasorterede optagelser. De her sange er påmindelser om voldsomheden hos verdens brogede forsamling af tabere, svindlere og kommer-aldrig-videre-folk, fortæller Third Man Records på selskabets hjemmeside.

En live-lp og dvd med The Raconteurs er også en del af den Third Man-boksudgivelse, der er på trapperne og indeholder gruppens koncert i Ryman Auditorium den 15. september 2011. Pakken kan bestilles indtil 31. oktober, hvor man så vil modtage den med posten 6-8 uger senere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA