x

Tre nyheder i top tre på hitlisten

Tre nyheder i top tre på hitlisten

Som altid offentliggøres de danske hitlister hver fredag og giver de musikinteresserede et overblik over, hvem der er hottest for tiden. GAFFA holder øje med, hvor godt de musikalske nyheder klarer sig, og hvem der indtager de øverste pladser på listen. Denne uges liste byder på flere nye artister og overraskelser. Størst af alle er måske Drake, som har indtaget førstepladsen med sit album "Nothin' Was The Same".

Drakes (på billedet, red.) tredje studiealbum følger op på det anmelderroste "Take Care" fra 2011, der fik flotte fem stjerner af GAFFA og indbragte ham sin første amerikanske Grammy i kategorien "Best Rap Album". Singlen "Hold On, We're Going Home" blev allerede før albumudgivelsen valgt som P3's Uundgåelige, og forventningerne var da således også tilpas store. De ser nu ud til at være indfriet med den flotte topplacering, der bakkes op af GAFFAs anmelder, der gav "Nothin Was The Same" fem stjerner under overskriften: "Mindre croon og mere rap fra Canadas mest elskelige rap-stjerne, der atter leverer varen."

På andenpladsen af denne uges album-top 40 ligger danske Trentemøller med albummet "Lost", der også har fået mediernes opmærksomhed i udlandet. Blandt andre har The Independent lyttet til albummet, som de gav tre ud af fem stjerner. GAFFAs anmelder Simon Nathanael har også givet sin dom, som lød på fem flotte stjerner.

På tredjepladsen finder man denne uge amerikanske Kings Of Leon med albummet "Mechanical Bull", som er bandets sjette. De fire familiemedlemmer, der gav en rost koncert til dette års Smukfest, fik af GAFFAs anmelder tre stjerner for "Mechanical Bull".

De øvrige placeringer på denne uges album-top 40 inkluderer flere nyankomne artister som Thomas Dybdahl med albummet "What's Left Is Forever" og Sting med "The Last Ship".

Du kan se hele ugens top 10 her:

  1. Drake - "Nothing Was The Same"
  2. Trentemøller - "Lost"
  3. Kings Of Leon - "Mechanical Bull"
  4. Katie Melua - "Ketevan"
  5. Marie Key – "De Her Dage"
  6. Dream Theater – "Dream Theater"
  7. Thomas Dybdahl -"What's Left Is Forever"
  8. Sting – "The Last Ship"
  9. Metallica – "Metallica Through The Never"
  10. Peter Belli – "Evig Og Altid"

Både track- og streaminghitlisten toppes af Rasmus Seebach og "Olivia".

Se alle ugens danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA