x

Primal Scream-sanger angrebet på spansk bar

Primal Scream-sanger angrebet på spansk bar

Primal Screams sanger Bobby Gillespie, der for to en halv uge siden kunne opleves i fin form med resten af bandet på Roskilde Festivals Orange Scene, oplevede i fredags den tvivlsomme fornøjelse at få brækket næsen samt opnå hele to blå øjne, efter at en fremmed angreb ham tilsyneladende helt uprovokeret på en bar i Madrid, skriver flere nyhedsmedier.

Gillespie blev beordret hvile dagen efter, men var alligevel dagen efter dagen derpå – dog med 12 timers forsinkelse – i stand til at gennemføre en playback-optræden på BBC’s mangeårige, og i øvrigt snart nedlagte musikprogram Top Of The Pops.

“Top Of The Pops var meget forstående. Bobby så ellers forfærdelig ud. Han lignede én, der havde fået et ordentligt lag tæsk”, siger en kilde nær bandet til contactmusic.com

Pirmal Scream er for tiden aktuelle med deres ottende album “Riot City Blues”, hvor de – efter tre plader med en blanding af rock og elektronika – er vendt tilbage til den bluesrockede, Rolling Stones-inspirerede stil, de dyrkede på 1994-albummet “Give Up But Don’t Give Out”, nu garneret med lidt country.

Primal Screams hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA