x

The Wanted kommer til Danmark

The Wanted kommer til Danmark

Oplev briterne fra The Wanted, når de den 18. februar indtager Falconer Salen på deres hidtil størst anlagte turné. De har allerede samlet set optrådt for over én million mennesker verden over, og det tal vil vokse yderligere, når den forestående turné bringer dem rundt i Europa, Storbritannien, Canada og USA.

Drengene startede karrieren tilbage i 2009, hvor de udgav den selvbetitlede debutplade i oktober måned. Albummet toppede med en fjerdeplads på den britiske chart. Pladen genrerede tre top 20-singler. Debuten "All Time Low", som indtog en førsteplads, "Heart Vacancy", som opnåede en andenplads og "Lose My Mind", der peakede på en 19. plads.

Om påbegyndelsen af deres mest omfattende tour til dato udtaler bandmedlem Max George:

"Vi kan ikke vente med at komme tilbage på vejen, og hvad der bliver vores hidtil største tour. En af de bedste ting ved at være i det her band er at optræde live foran vores fans, og at gøre det over hele verden, har altid været vores drøm. Hver aften bliver én stor fest."

Massive liveshows er ikke fremmede for de fem briter. The Wanted har allerede optrådt på nogle af verdens mest ikoniske scener, herunder Londons Wimbley Stadium og O2 Arena og New York Madison Square Garden samt Det Hvide Hus.

The Wanted udgiver deres tredje studiealbum "Word Of Mouth" den 4. november. Albummet vil ifølge bandet selv indeholde klassiske popsange og samtidig udforske nye veje. Bandet udsender ny single, "Show Me Love (America)" den 27. oktober, en sang, som er indspillet med blandt andet et 14 personer stort strygeorkester.

Billetsalget til "The Word Of Mouth Tour"-koncerten i Falconer Salen starter fredag den 11. oktober klokken 10.00. Der vil være Jyske Bank-presale for bankens kunder, et salg der starter et døgn før de almindelige billetter sættes til salg.

Billetsalget starter fredag 11. oktober kl. 10:00 gennem livenation.dk, og via billetnet.dk, telefon 7015 6565. Der vil IKKE være salg fra posthusene.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA