x

Anna Calvi til Danmark

Anna Calvi til Danmark

Som en del af den turné, der skal promovere hendes andet album "One Breath", giver den engelske sangerinde, sangskriver og guitarist Anna Calvi danskerne mulighed for at opleve hende live den 20. marts næste forår. Efterfølgeren til den selvbetitlede debut, der beviste sangerindes store potentiale, udkommer i dag og har fået fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Rønn Olsen under overskriften: "Der er både højt til loftet og skatte i kælderen på Anna Calvis ventede toer."

Efter at have varmet op for store navne som Interpol, Arctic Monkeys og Grinderman kunne Anna Calvi i januar 2011 udsende sit debutalbum, og resultatet var et væld af roser fra anmeldere i ind- og udland, der alle var meget imponerede over englænderens evner. Blandt andet kvitterede GAFFAs Ole Rosenstand Svidt med fem stjerner og skrev:

"Anna Calvi leverer 10 velskabte sange, der emmer af drama og begær i tekst og musik. Hendes intense, vidtrækkende stemme spænder fra det næsten hviskende over det sensuelle til stormfulde højder med følelserne helt uden på tøjet, og hendes meget nuancerede, bluesede og ørkenrockede guitarspil går ligeledes fra det antydningsvise til det støjende og gnistrende elektriske."

Hvis man vil opleve den dygtige sangerinde og hendes fantastiske guitarspil, så er det i Amager Bio torsdag den 20. marts 2014. Billetter kan findes via GAFFA Live, når billetsalget starter på onsdag klokken 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA