x

Se nyt videointerview med Pearl Jam

Se nyt videointerview med Pearl Jam

Den 14. oktober udgiver Pearl Jam albummet "Lightning Bolt", og i den forbindelse er bandmedlemmerne, guitarist Stone Gossard og trommeslager Matt Cameron blevet interviewet af den amerikanske musiker, skuespiller og journalist Carrie Brownstein – blandt andet kendt fra den hedengangne gruppe Sleater-Kinney og fra tv-showet Portlandia – hvor de taler om sangskrivningsprocessen til og indspilningen af det nye album. I løbet af interviewet dukker to andre Pearl Jam-medlemmer, guitarist Mike McCready og bassist Jeff Ament, i øvrigt også op, så hele bandet minus sanger Eddie Vedder ender med at deltage.

Se interviewet herunder.

Allerede nu er der blevet udgivet to singler fra det kommende album. Den seneste single er "Sirens", som er et af de mindre hidsige fra Pearl Jam. "Sirens" står i skarp kontrast til den første single "Mind Your Manners", der udkom i slutningen af august. Musikvideoen hertil var også instrueret af David Clinch, og både sang og video var en anelse mere eksplosive. Bogstaveligt talt.

Du kan se og høre det smukke nummer "Sirens" herunder.

"Lightning Bolt" bliver den tiende studieudgivelse fra bandet, der debuterede tilbage i 1991 med albummet "Ten". Op igennem 90'erne etablerede Pearl Jam sig som et succesfuldt rockband og har siden holdt længere og solgt flere plader end mange af de andre kunstnere, der debuterede i samme periode og genre.

I GAFFA november, der er på gaden 1. november, kan du læse et nyt GAFFA-interview med Pearl Jam.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA