x

Intim Nik & Jay-autograf til mindreårig skaber forargelse

Intim Nik & Jay-autograf til mindreårig skaber forargelse

Nik & Jay kan for tiden opleves på årets Grøn Koncert-turné, og i den forbindelse giver de undervejs autografer. Det skete også i Kolding, men her gik Nik over stregen, da han skulle skrive sin autograf på en T-shirt til en 12-årig pige, mener mange. Nik tegnede nemlig ud over sin autograf også et par brystvorter på T-shirten til den 12-årige, mens hun havde den på, skriver pigen på et debatforum på hestehjemmesiden heste-nettet.dk. Det har udløst en voldsom debat i såvel dette forum som forummet på Nik & Jays hjemmeside, hvor mange begge steder mener, Nik gik over stregen.

Pigen skriver selv på heste-nettet.dk:

"Ja, nu var jeg til Grøn Koncert i Kolding. Nik og Jay var bare super, og jeg er vild med deres nye nummer ”Boing!” Nå, men jeg går over, køber en lyserød T-shirt, hvor der står ”Boing” på... Der står, at jeg kl. 18 kan møde Nik og Jay. Det gør jeg, får autograf, men ud over en autograf laver Nik lige to prikker dér, hvor brysterne sidder... Også tænker jeg, må han det? Jeg er 12! Jeg ved godt, at jeg ikke ligner én på 12, og at folk tror, jeg er omkring de 14, men derfor må han vel ikke gøre det eller hvad? Jeg blev i hvert fald noget overrasket..."

GAFFA.dk har forsøgt at indhente en kommentar hos Nik & Jay eller deres presseansvarlige, men indtil videre uden held. Vi følger op, hvis der kommer nyt i sagen.

Grøn Koncert-karavanen drager i øvrigt videre til følgende byer, hvor man også kan forvente Nik & Jay-autografer:
Torsdag den 20. juli: Ålborg, Trekanten
Fredag den 21. juli: Odense, Dyreskuepladsen
Lørdag den 22. juli: Næstved, Holsted Nord
Søndag den 23. juli: København, Valbyparken

Debatten på heste-nettet.dk

Debatten på Nik & Jays hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA