x

Volbeat udgiver album i deluxe-version

Volbeat udgiver album i deluxe-version

D'herrer Michael Poulsen, Rob Caggiano, Jon Larsen og Anders Kjølholm fra det danske succesband Volbeat har allerede haft et succesrigt år med udgivelsen af albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies". For at fejre den positive modtagelse af albummet udgives det nu i en "Limited Edition", som ud over det oprindelige album inklusive bonusnumre byder på en live-dvd fra en række af bandets omtalte festivalkoncerter. På dvd'en kan man blandt andre finde optagelser af "Lola Montez" og "Cape Of Our Hero" fra dette års Roskilde Festival samt "Guitar Gangsters & Cadillac Blood" og "Heaven Nor Hell" fra Hock'n'heim i Tyskland.

Deluxe versionen af "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" udgives i et begrænset oplag den 4. november.

Albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" gik direkte ind som nummer et på albumhitlisten, da det udkom i Danmark. Volbeat kom derudover, som første danske band siden Aqua, også ind på den amerikanske salgslistes top ti, og albummet gik ind på en førsteplads på albumsalgslisterne i Canada, Tyskland, Norge, Schweiz og Østrig. "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" har nu opnået platin med over 20.000 solgte eksemplarer. GAFFA gav i sin tid pladen fire stjerner under overskriften: "Et vellykket forsøg på at lave et varieret og rigt album."

Til oktober tager bandet hul på en større Europa-turné, som bringer dem tilbage til Danmark. Her giver de to udsolgte Arena-koncerter i Herning og København samt en ekstrakoncert i Forum, hvor der kun er få billetter tilbage. Du kan finde de resterende billetter gennem GAFFA Live.

Siden Volbeat startede i København tilbage i 2000, har de udgivet fem album. Destilleringen af metal, rockabilly, country, western og rock'n'roll har givet genlyd hos musikfans verden over og har udløst beundring fra ikoniske musikere som James Hetfield og Lars Ulrich fra Metallica, Lemmy fra Motörhead, King Diamond og Social Distortion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA