Nyhed

Hun bliver stor: Se Sofia Hedias nye musikvideo

Den danske sangerinde udgiver senere på måneden sit debutalbum

Sofia Hedia sender den 14. oktober sit første studiealbum "De Elskende" på gaden. Albummet følger op på sangerindens tidligere udgivne ep, som i januar gav hende en plads på GAFFAs liste over kunstnere, som blev spået succes i 2013.  

Fra det kommende album er singleforløberen "Derude" nu udkommet med en tilhørende video, som du kan se herunder.

Sofia Hedia har ud over arbejdet med det nye album brugt året på at turnere rundt med Søren Huss, og i dette efterår fortsætter hun sin koncertrække som opvarmning for Hymns from Nineveh. Du kan se den fulde plan over Sofia Hedias efterårsturne herunder.


Sofias musikalske historie trækker linjer helt tilbage til hendes tunesiske farmor, der var landsbyens lejlighedssanger og historiefortæller. De musikalske aner fik hende til at søge ind på Jysk Musikkonservatorium, hvorefter hun mødte Christoffer Møller (Tim Christensen, Søren Huss, Julie Maria med flere), der satte hende i kontakt med Søren Huss.

Som opvarmning for Søren Huss i Borgerforeningen Nyborg blev Sofia Hedia for et års tid siden anmeldt af GAFFA. Her fik hun fire stjerner med følgende ord: "Den unge kvindes vokal er meget karakteristisk, og det samme er hun."


ANNONCE