x

Aarhus Psych Fest finder erstatning efter aflysning

Aarhus Psych Fest finder erstatning efter aflysning

I sidste uge modtog Aarhus Psych Fest nyheden om, at det relativt nye band The Road To Suicide, som har haft en flot karrierestart efter udgivelsen af deres første ep, er gået i opløsning og har måttet aflyse alle deres koncerter og en udlandsturné. Som erstatning har festivalen booket danske De Underjordiske.

De Underjordiske har rødder i Nordjylland, og medlemmerne, hvoraf flere også spiller i The Wands og The Woken Trees, blev samlet i efteråret 2012. Deres første singleudgivelse er klar til december og laves i samarbejde med produceren Simon Littauer, som også har arbejdet på Brokes, Reptile Youths og Waldo & Marshas udgivelser. Inspirationskilder tæller blandt andre The Black Angels, Steppeulvene og The Brain Jonestown Massacre.

Festivalen, som finder sted den 11 og 12. oktober på spillestedet Radar, byder på et todages musikprogram, der udforsker psych-musikkens mange afskygninger med både danske og internationale bands på plakaten. På programmet er alt fra neo-psykedelisk rock og skæve støjeksperimenter til obskur garagerock og post-punk i den høje ende af decibelskalaen. 

På festivalen kan man i øvrigt opleve The Asteroid #4 (US) og tyske The Blue Angel Lounge. Af danske bands kan man se Get Your Gun, Tales of Murder and Dust og The Woken Trees.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA