Hør Electric Lady Lab gå Miami Vice på ny single

Hør Electric Lady Lab gå Miami Vice på ny single

Electric Lady Lab, der består af producer og sangskriver Martin Bøge Pedersen (eks-The Loft) og sangerinde Stine Hjelm Jacobsen (eks-Nu), er klar med singlen "Open Doors", hvor man finder en sampling af Jan Hammers 80'er-klassiker "Crockett's Theme", som millioner af tv-seere kender fra tv-serien "Miami Vice". Nummeret er produceret af Morten Hampenberg og co-produceret af Martin Bøge Pedersen. 

På "Open Doors" kan man stadig opleve den melankolske undertone, der ligger til grund for Electric Lady Labs univers. Derudover rummer den de ingredienser, der tidligere har været med til at skabe gedigne hits.

- Det er svært for os at lave noget, som er helt happy. Det virker ikke rigtigt. Hvor meget dancemusik er helt oppe at køre, kan vi godt lide, at der ligger et mørkere lag i det. Derfor er vi så glade for ældre pop som Eurythmics og gamle ABBA-ting, som har samme stemning, siger Martin Bøge Pedersen.

I efteråret tager duoen på klubtour, ligesom de lægger sidste hånd på deres andet album. Electric Lady Lab slog igennem med singlen "You & Me", der samplede Snap!s "Rhythm is a Dancer" fra 1992 i efteråret 2010. Nummeret er siden gået platin for et salg på over 30.000 downloads i Danmark. I januar 2011 debuterede de med albummet "Flash", der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding under overskriften: "Dansk eurodance-duo uden lak-kostumer og pinlig rap." Siden har de blandt andet udgivet singlen "Touch Me", hvor de fik lov til at sample norske A-has "The Sun Always Shines on TV" fra 1985.

Hør "Open Doors" på Spotify og WiMP:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA