x

Pamela Anderson gifter sig igen

Pamela Anderson gifter sig igen

Der er noget i luften; kærligheds-budskaberne strømmer ind på GAFFA-redaktionen for tiden. Denne gang drejer det sig om Pamela Anderson, der for nylig er blevet spottet i middelhavet med begge sine to børn – og Kid Rock. I følge il paparazzi lignede de rigtig meget en familie.

De to børn (Brandon(!) og Dylan(!) på ti og otte) har Pam med sin tidligere mand, trommeslager Tommy Lee fra Mötley Crüe (nu soloartist), og det har taget hende noget tid at beslutte sig for at stifte ægteskabelige bånd igen.

I en overordentlig hjertelig meddelelse blev der i går på Andersons hjemmeside, forfattet af ballon-bomben selv, lagt følgende op: ”Endelig skal jeg giftes igen” ... ”Det har været som en hvirvelvind... Spontant, men velgennemtænkt” Hun fortsætter: ”Jeg har opdraget mine børn alene i håb om et mirakel. Well, mit mirakel er kommet og gået. Og kom tilbage og kom tilbage, fordi han vidste, at jeg ville vågne op en dag og indse, at jeg ventede på ingenting. Jeg er på vej videre. Jeg føler, at jeg endelig er fri. Jeg er forelsket. Jeg er lykkelig. Jeg ser lyset... Lyder dramatisk, men det er sandt...”

Spekulationerne i sladderpressen indikerer, at brylluppet muligvis allerede skal stå den 29. juli. Yderligere funderes der over, om Pamela skal smedes sammen med Kid Rock kun iført hvid bikini, som det var tilfældet med Tommy Lee tilbage i 1995. Dengang foregik det ganske afslappet på en strand i Mexico.

Læs hele Pams indlæg i dagbogen på hendes hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA