x

Vandt du Masta Ace?

Vandt du Masta Ace?

Amager Bio åbner fredag den 11. august kl. 20.00 døren op for et hip hop-brag i spitzenklasse, når Masta Ace rammer hovedstaden. Med opvarmning fra hjemlige Static & Nat Ill, der for nylig vandt prisen som dansk hiphops bedste liveact ved Dansk Hip Hop Pris, kan det kun blive rigtig varmt ude på den flade ø i Øresund.

Hiphop har haft mange mestre gennem årene, men ingen har så konsekvent levet op til titlen som Masta Ace. Den eminente rapper formår både at skabe skelsættende albums og tryllebinde publikum, når han optræder live, to kvaliteter, der har været med til at holde ham konstant relevant i den efterhånden 17 år lange karriere.

Født og opvokset i Brownsville, Brooklyn har Masta Ace en hård opvækst i bagagen. Han har dog gennem årene valgt at fokusere på et underholdende udtryk og har ikke været bange for at lange ud efter konkurrenterne, dog med altid med et begavet udtryk. Hvor andre rappere er gået i glemmebogen når de har ændret stil, har Masta Ace formået at variere sit kunstneriske udtryk, så han nu har fem vidt forskellige album under bæltet, der alle sprudler af originalitet.

På scenen, som på plade kan man forvente, at Masta Ace tager publikum med ind i showet, og han kæder altid sine historier sammen med en energi og fortælleglæde, det kun er de bedste rappere, der kan matche. Selvom han altid har et fast greb om crowden og underholdningsværdien, repræsenterer Masta Ace et intelligent alternativ til den indholdstomme rapmusik, der plager blandt andet MTV.

Billetter kan købes via Billetnet, men du kunne også satse på at være en af de heldige, der hver vandt du to billetter til sommerens hiphop-brag. Alt, du skulle gøre for at deltage, var blot at svare rigtigt på nedenståede spørgsmål. Og svaret er: A Long Hot Summer.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Sofia Viholt
1669 Kbh V

Jonas Germann
2100 Kbh Ø

Mark Hammond
2200 Kbh N

Julie Zerlang
2300 København S

Masta Aces hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA