x

Courtney Love vil eje Nirvanas indspilninger

Courtney Love vil eje Nirvanas indspilninger

Courtney Love er snart lige så hjemmevant i de amerikanske retssale som P.Diddy - den eneste forskel er at hun indtager dem som sagsøger, ikke sagsøgt. Hendes nyeste retssag er - som den sidste - imod Universal Music, og formålet er at vinde kontrol over masterbåndene til Nirvanas indspilninger.

Hendes argument er, at pladeselskabet som Nirvana oprindeligt skrev kontrakt med - Geffen - officielt ikke eksisterer længere, efter Universal har købt det. Kontrakten er derfor ugyldig, påstår Love.

Hidtil er masterbåndene blevet administreret i fællesskab med eks-Nirvana-medlemmerne Dave Grohl og Krist Novoselic, men den aftale blev ifølge Love indgået "mens jeg var skæv", og den vil hun nu ud af.

"Det her handler ikke om at tage deres [Grohl og Novoselics] penge, men grunden til at der ikke udkommer nyt Nirvana-materiale er, at vi ikke kan fungere sammen," udtaler Love.

Senest har samarbejdsproblemerne saboteret udgivelsen af et box-sæt i anledning af "Nevermind"s 10 års jubilæum, der ville have indeholdt adskillige hidtil uudgivne numre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA