x

Kylie populær som aldrig før

Kylie populær som aldrig før

Efter at Kylie Minogue er kommet sig oven på sin kræftsygdom, er hendes popularitet i Storbritannien tilsyneladende nået nye højder. Da billetterne til hendes to planlagte koncerter på Wembley i januar i går blev sat til salg, blev de således revet væk på under en time. Det skriver Ritzau i dag.

Wembley Arena kan rumme 11.000 mennesker, men to koncerter à 11.000 tilhørere var altså langt fra tilstrækkeligt til at stille briternes lyst til at se den lille australske sangfugls comeback. Dette blev meget hurtigt tydeligt i går, hvorfor arrangørerne lynhurtigt organiserede to ekstrakoncerter ud over de to oprindeligt planlagte den 2. og 3. januar.

Heller ikke disse to koncerter, der løber af stablen den 5. og 6. januar, var dog tilstrækkeligt til at tilfredsstille købelysten hos de britiske fans, og Wembleys computere brød således sammen under presset for den enorme interesse. Derfor er der nu blevet arrangeret endnu to ekstrakoncerter den 8. og 9. januar - altså i alt seks koncerter - og også disse er allerede i dag blevet udsolgt.

Kylies hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA