x

Peter Sommer nyfortolker egne sange på ep

Peter Sommer nyfortolker egne sange på ep

Tidligere i år udgav Peter Sommer albummet "Alt Forladt", der bød på en ny og anderledes lyd, end hvad der tidligere er hørt fra hans side. Albummet, som er lavet i samarbejde med producer Stefan Kvamm, byder på flere elektroniske elementer og mindre guitar. Sommeren igennem har Peter Sommer brugt den nye lyd til at fortolke gamle numre såsom "Valby Bakke", "8660" og "Rødt Kort". Om nyfortolkningerne udtaler Peter Sommer:

– Til koncerterne lavede vi radikalt om på de gamle sange og flækkede dem ind i vores nuværende lyd. Det var et forsøg på at forbinde den gamle troubadour med et nyere udtryk. Det er meget typisk for mig, at jeg gerne vil holde fast i at være troubadour, men samtidig sparke døren ind til og udfordre begrebet.

Peter Sommer udgiver nu de tre førnævnte numre samt et remix af hittet "Hvorfor Løb Vi?" og en coverversion af Sort Sols "Når Solen Stikker af" på ep'en "Alt For Dig", der udkommer den 21. oktober.

Albummet "Alt Forladt" blev ved sin udgivelse anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, der gav det fem stjerner under overskriften: "Stærke sager fra Peter Sommer fra karrieres bedste udspil." Albummet har indbragt Sommer fire Danish Music Awards-nomineringer i kategorierne: Årets Danske Album, Årets Danske Mandlige Kunstner, Årets Danske Sangskriver og Årets Danske Rockudgivelse. Du kan læse mere om de nominerede her. Dette års DMA løber af stablen i Forums lokaler den 9. november.

Peter Sommer drager den kommende måned på turné med gamle og nye sange. Du kan opleve ham følgende steder:

24/10 Sønderborghus

25/10 Esbjerg, Tobakken

26/10 Fatter Eskil, Aarhus - Udsolgt

30/10 Pumpehuset, København

31/10 Fermaten, Herning

01/11 Vershuset, Næstved

Find koncertbilletter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA