x

Steel Panther giver dansk koncert

Steel Panther giver dansk koncert

Firkløveret Steel Panther har fået en del omtale for deres parodi på firsernes metal. De placerer sig et sted mellem Van Halen, Dokken og Bon Jovi. Nu gæster de Amager Bio den 14. februar og giver danskerne mulighed for at opleve et helt igennem glamour- og klichépræget festfyrværkeri. Sidst de gav koncert på dansk jord fik de fire stjerner af GAFFAs anmelder Christian Weigel under overskriften "Party All Night," der havde mange rosende ord om bandets optræden.

Steel Panther er inspireret af 80'ernes glamrock tilsat bandets egen satiriske tilgang til genren. Med sange som "Community Property", "Death To All But Metal", "Eyes Of A Panther" og "Party All Day" har bandet slået sig fast som nutidens svar på den rockkultur, der herskede i 80'erne omkring Sunset Strip i Los Angeles.

Bandet opstod oprindeligt som et coverband i 1998 under navnet Metal Shop og oplevede en solid fremgang i 2003, hvor de markerede sig på den alternative rockscene med deres selv-producerede debutalbum "Hole Patrol". I 2005 skiftede de navn til Metal Skool og har siden 2008 været kendt som Steel Panther.

I 2011 udgav gruppen deres tredje album "Balls Out", der indeholder en række sange med et lige så skævt og humoristisk indhold, som album-titlen lægger op til. GAFFAa anmelder Keld Rud gav pladen fem stjerner under overskriften "Parodi-glam-metalband opruster og leverer ammunition, som selv dem, der mener det, har svært ved at hamle op med." I starten af næste år udkommer gruppens 4. album "All You Can Eat", så fans kan se frem til en koncert med nyt materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA